Profiel

Linda Westhoff (1969) beschikt over ruime ervaring op het terrein van communicatiemanagement en -advisering binnen grotere organisaties, zoals overheid, non-profit en gezondheidszorg (zie bijgaand cv). Zij hield zich onder meer bezig met vraagstukken op het terrein van imago en positionering van organisaties binnen snel veranderende en concurrerende omgevingen, thema’s op het terrein van maatschappelijke verantwoording, de inzet van communicatie als managementinstrument en het professionaliseren van de communicatiefunctie binnen organisaties. Ook is Linda Westhoff erkend coach en biedt zij personal coachingstrajecten aan, zowel voor bedrijven als particulieren.

Expertise
WESTHOFF communicatie acteert op het snijvlak van organisatie en communicatie: een sterk analytisch vermogen zorgt onder meer voor een goed inzicht in organisatieprocessen, de politiek-bestuurlijke omgeving waarin een organisatie(onderdeel) moet opereren en de verschillende interne en externe stakeholders die van invloed kunnen zijn op doelstellingen, strategie en positionering van de organisatie. WESTHOFF communicatie weet zodoende voor communicatievraagstukken een adequaat antwoord te formuleren en, indien nodig, deze ook voor u te implementeren.

Maatwerk
WESTHOFF communicatie betekent voor u een serieuze partner in de communicatie, waarbij professionele vakkundigheid wordt gecombineerd met een betrokken, pragmatische en coöperatieve instelling. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk door goed te luisteren naar uw ambities en te kijken naar de wensen en mogelijkheden van de organisatie. WESTHOFF communicatie levert voor u werkbare oplossingen die leiden tot effectieve en waar nodig zichtbare resultaten.

Contact?
WESTHOFF communicatie is bereikbaar via info@westhoffcommunicatie.nl en via 06-50843542.